ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Υποκρισίες...


Βουλευτές της ΝΔ που διαφωνούν με τους γάμους ομοφύλων θα ψηφίσουν καταφατικά για να μην αποκλίνουν από την κομματική γραμμή και για να μην αξιολογηθούν δυσμενώς. Υποκρισία!Βουλευτές που θα ήθελαν να συμπορευτούν με το πνεύμα τού νομοσχεδίου, αλλά σκέφτονται με δάνειο από το μυαλό τού συντηρητικού ψηφοφόρου-πελάτη, θα ψηφίσουν αρνητικά ή θα απόσχουν. Υποκρισία!
Βουλευτές του Σύριζα που δεν συμφωνούν με το νομοσχέδιο, ή με τον τρόπο που διατυπώνεται, θα συναινέσουν κάτω από την απειλή τής διαγραφής. Υποκρισία!
Δημοσιογράφοι και πολιτικοί που δεν έχουν τόσο φαρδιά πόρτα στο μυαλό τους για να χωρέσουν μια μεγάλη αλλαγή στις κοινωνικές συνθήκες και στις σύγχρονες αντιλήψεις, τοποθετούνται δημοσίως υπέρ για να μην τους θεωρήσουν οπισθοδρομικούς και αγκυλωμένους. Υποκρισία!

Ένας κόσμος διπρόσωπος, με μια μάσκα μπρος και μια μάσκα πίσω από το κεφάλι του, πορεύεται σε ένα μέλλον θολό, γεμάτο από μεγάλα προβλήματα με την υγεία, την ακρίβεια, την ασφάλεια, την παιδεία, την έμφυλη βία, την παιδική βία, τη διεθνή αστάθεια, τους εν εξελίξει πολέμους, τους νέους πιθανούς πολέμους.
Προβλήματα που δεν τα ξεπερνάς και δεν τα ντριπλάρεις με υποκριτικούς ελιγμούς, αλλά με μετωπική κίνηση. Με βήματα μπροστά και όχι με πλάγια. Και με πραγματική πρόθεση να πιέσεις για λύσεις. Χωρίς αποχές και δίχως κομματικές πειθαρχίες. Μόνο με ειλικρίνεια. Και μόνο με ελεύθερη βούληση.

- από το harddog