ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε o διευθυντής του Aeolos Tv


Ο Χρήστος Βαλασέλλης, διευθυντής του Aeolos Tv, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (4/12) νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 49 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στη Λέσβο. Ο διευθυντής του Aeolos Tv και ιδιοκτήτης του Slam 101,5, όπως αναφέρει το stonisi, ήταν αγαπημένος στην κοινωνία της Λέσβου για την ευρηματικότητα και το χιούμορ του.
«Η Λέσβος μετρά μια σημαντική απώλεια, ενός ανθρώπου που πάντα έβλεπε μπροστά από την εποχή του και είχε κατορθώσει σταθμοί της Αυστραλίας, της Ελλάδας και όλου του κόσμου να λειτουργούν με το Μυτιληνιό λογισμικό όπως έλεγε ο ίδιος, το jazler του», αναφέρεται στο συγκινητικό κείμενο.
«Η οικογένεια του Aeolos TV έχει σιγήσει, θρηνώντας αυτή τη μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Το Jazler

Όπως αναφέρει το stonisi, χωρίς να χρειάζεται ηχολήπτη και μουσικό παραγωγό, ο εκφωνητής έχει μπροστά του στον υπολογιστή, εγκατεστημένο τον Jazler, όπου είναι περασμένα χιλιάδες τραγούδια, οι διαφημίσεις, τα σποτάκια και τα σήματα, όλα προγραμματισμένα με τη διάρκειά τους, τα διαλείμματα και την αλλαγή της ώρας.
Όλα τα μεγάλα ραδιόφωνα της Αθήνας, ο Real FM, SporFM και πολλοί άλλοι, μεγάλα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης χρησιμοποιούν το πρόγραμμα του. Αλλά το πρόγραμμα έχει βγει και εκτός Ελλάδας, όλα τα Βαλκάνια, η Ισλανδία, κοινοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποιούν τον Jazler! «Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεσαι στο νησί σου, σε ένα χωριό ουσιαστικά του πλανήτη και να ξέρεις ότι εξυπηρετείς ραδιόφωνα στην άλλη πλευρά της γης»! μας είχε πει.