ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Θα είναι κι ο Σκουρλέτης; Δεν έρχομαι!


Απαγορευτικό από Κουμουνδούρου σε κοινή παρουσία με Νέα Αριστερά στα κανάλια 

Θυμάστε τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε ανόητο εμπάργκο στον ΣΚΑΪ κάποια στιγμή σταματώντας να στέλνει εκπροσώπους του κόμματος στα πάνελ των εκπομπών στο Φάληρο; Τώρα κάνει κάτι ανάλογο αλλά όχι με κάποιο κανάλι, το κάνει με τη Νέα Αριστερά!

Με εντολή Κουμουνδούρου, σταματάει η κοινή παρουσία στα πάνελ ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει βέτο και ζητάει από τις εκπομπές να μην καλούν εκπροσώπους της Νέας Αριστεράς. Τους διαμηνύουν ότι δεν επιθυμούν να βρίσκονται σε κοινά πάνελ με στελέχη του νέου πολιτικού σχηματισμού.

Χθες λοιπόν, στην εκπομπή «One Talk» με τον Τάκη Χατζή στο One Channel, θα συμμετείχε και ο βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς. Αλλά, αυτός, τελευταία στιγμή αρνήθηκε, επειδή στην εκπομπή βρισκόταν και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Μίλησα με τον Τάκη Χατζή να μας πληροφορήσει τι ακριβώς συνέβη. Όπως μου είπε, του απάντησαν ευθέως από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποτελεί απόφαση του κόμματος (από την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα) να μη συζητούν με βουλευτές και στελέχη της Νέας Αριστεράς. Θέτουν όρο στις τηλεοπτικές εκπομπές να μην καλούν ανθρώπους της Νέας Αριστεράς. Και αν δεν θα εισακούονται, δεν θα πηγαίνουν αυτοί. Αδιανόητα πράγματα. Τι φοβούνται άραγε στον ΣΥΡΙΖΑ και βάζουν τέτοιου είδους απαγορευτικά στη Νέα Αριστερά;

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν