ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Δημοσιογράφος του BBC ξεκινά την εκπομπή με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο [βίντεο]


Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από εκπομπή του BBC News, καθώς στην έναρξή του καταγράφεται η πολύπειρη παρουσιάστρια Maryam Moshiri να έχει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της σηκωμένο.
Η δημοσιογράφος δεν είχε καταλάβει ότι βρισκόταν στον αέρα και μόλις αυτό έγινε αντιληπτό πήρε τη σοβαρή της έκφραση και ξεκίνησε λέγοντας «ζωντανά από το Λονδίνο, αυτό είναι το BBC News».
Το απόσπασμα, όπως και η αμήχανη αντίδραση της Moshiri έγιναν viral προκαλώντας γέλιο, αλλά και αρνητικά σχόλια, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέλαβαν την ως προσβλητική την άσεμνη αυτή χειρονομία.
Η ίδια η παρουσιάστρια εξέδωσε ανακοίνωσε ζητώντας συγγνώμη «εάν προσέβαλα ή αναστάτωση κάποιον. Δεν έδειχνα το δάχτυλο στο κοινό ή σε κάποιο άτομο συγκεκριμένα. Ήταν ένα ανόητο αστείο ανάμεσα σε εμένα και μερικούς από τους φίλους μου».
Η Moshiri δήλωσε ακόμη ότι «έκανα πως μετρούσα αντίστροφα όπως ο σκηνοθέτης από το 10 έως το 0. Όταν έφτασα στο 1 σήκωσα το δάχτυλο σαν αστείο και δεν είχα αντιληφθεί ότι θα βγει αυτό στον αέρα».