ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Oι δημοσιογράφοι του Μαξίμου και η λίστα για τις ευρωεκλογές


Με δεδομένο ότι, όπως όλα δείχνουν, ο Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να «χωρίσει» στα… έξι τον χάρτη της χώρας, εν όψει των Ευρωεκλογών, τρεις από τους νυν «γαλάζιους» ευρωβουλευτές αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιοι. 
Ο λόγος για τον πρόεδρο των προέδρων, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την κολλητή του υπουργού Παπασταύρου, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, και την εφτάψυχη (πολιτικά) Ελίζα Βόζεμπεργκ. Οι προαναφερθέντες, όπως μαθαίνω, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, ενώ δεν αποκλείεται στους τρεις να προστεθεί και ο Στέλιος Κιμπουρόπουλος, αν και με τα σημερινά δεδομένα το βλέπω κομματάκι δύσκολο.
Η διατήρηση του σταυρού προτίμησης στην εκλογή των ευρωβουλευτών φαίνεται ότι λειτουργεί αποτρεπτικά στο μέχρι πρότινος ζωηρό ενδιαφέρον που έδειχνε η Αριστοτελία Πελώνη. Απεναντίας, αν κρίνω από την κινητικότητα που αναπτύσσει εσχάτως ο έτερος δημοσιογράφος του Μαξίμου, Δημήτρης Τσιόδρας, έχει αποφασίσει να επιχειρήσει άλλο ένα μακροβούτι, αν και Αρκάς.
BigMouth / Powergame