ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Αποχωρεί από τον συνδυασμό Σγουρού μετά τον σάλο ο Σπύρος Χατζάρας


Την αποχώρησή του από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού ανακοίνωσε ο υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές Σπύρος Χατζάρας, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι ρατσιστικές και μισαλλόδοξες αναρτήσεις του.
Σε ανάρτησή του υποστήριξε πως είναι «αντι-μητσοτακικός» και όχι «αντισημίτης».
«Ο πολιτικός υπόκοσμος της προδοσίας, της εξάρτησης και της υποτέλειας τρέμει την ανασυγκρότηση του Παλλαϊκού Κινήματος και την διογκούμενη λαϊκή συσπείρωση γύρω από τον Γιάννη Σγουρό και να συνεχίζουν να του επιτίθενται με πρόσχημα τον Σπύρο Χατζάρα» γράφει ο ίδιος.
«Παραμένω φίλος και υποστηρικτής του Γιάννη Σγουρού αλλά αποχωρώ οικειοθελώς από την παράταξη «ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση Αττικής» δήλωσε ο ίδιος.


Υπενθυμίζεται, πως το θέμα έφερε στο φως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος ζήτησε τη διαγραφή του Χατζάρα από το ψηφοδέλτιο. Όπως σημείωνε ο Γ. Ιωακειμίδης, ο Σπύρος Χατζάρας, πολλές φορές στο παρελθόν έχει εκφραστεί με ρατσιστικές, μισαλλόδοξες ακόμα και ναζιστικές θεωρίες.
Παράλληλα χτες το ΠΑΣΟΚ που στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουργού και το ψηφοδέλτιό του με μισόλογα υποστήριξε ότι «είναι αυτονόητο ότι οι ρατσιστικές και μισαλλόδοξες απόψεις του κ. Χατζάρα, δεν απηχούν τις θέσεις και τις αξίες της παράταξής μας και είναι απολύτως καταδικαστέες. Ο κ. Χατζάρας άλλωστε δεν είναι μέλος και ουδεμία πολιτική σχέση έχει με το ΠΑΣΟΚ».