ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Το άγνωστο επιτελείο του Κασσελάκη


Τον αποκαλούν όλοι με το μικρό του όνομα, όπως ακριβώς κάνει κι εκείνος. Είναι «ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας». Ανθρωπος «αυθόρμητος» που σε κερδίζει με την αμεσότητά του. «Δεν είναι ο κλασικός πολιτικός. Του αρέσουν τα λίγα και καθαρά λόγια», «είναι ικανός να πετύχει κάθε στόχο που θέτει». Και, τέλος, «δεν είναι κατασκεύασμα, δεν τον κάναμε εμείς. Είναι κανονικός άνθρωπος».
Είναι ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από τα μάτια στενών συνεργατών του και εθελοντών της προεκλογικής εκστρατείας του που περιγράφουν  τα στοιχεία της προσωπικότητας του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που τους έκαναν να τον εμπιστευτούν και να δηλώνουν σήμερα θερμοί υποστηρικτές του αλλά και μέλη μιας ευρύτερης οικογένειας.
«Δεν είχε ποτέ ανάγκη να βιοποριστεί από την πολιτική αλλά έχει την πολιτική μέσα του ως μια ανάγκη για να προσφέρει στο κοινό καλό» υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο Τζούλιαν Χατζίου, συντονιστής του γραφείου εθελοντών, ο οποίος μας αποκαλύπτει, όπως και οι άλλοι άνθρωποι του προέδρου που μίλησαν στο Documento, στιγμιότυπα από την προεκλογική εκστρατεία του που δεν κατέγραψαν οι κάμερες.
- διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο ρεπορτάζ της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση στο Documento ΕΔΩ