ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Η ξεφτίλα των παπαγάλων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους


Η ξεφτίλα του στρατευμένου Τύπου, για την ακρίβεια η ξεφτίλα των παπαγάλων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, είναι σε αυτή την τραγωδία τοσο εκθαμβωτική που δεν μπορεί να την αγνοήσει κανείς. Η ΕΣΗΕΑ εβγαλε μια ανακοίνωση (δείτε ΕΔΩ) η οποία απλά περιγράφει, με ήπιο θα έλεγα τρόπο, τα πράγματα. Αλλα το θεμα δεν ειναι πια να διαπιστώνουμε, αλλά να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ την κατάσταση.
Να σταματήσει η κατρακύλα κι αυτοί οι τύποι που παριστάνουν τους φροντ μεν του Τύπου -ενώ δεν είναι παρά παρεπιδημούντες υπουργικών γραφείων- να κάνουν κήρυγμα στα σπίτια τους. Ολα αυτα δε γίνονται χωρίς τη συμμετοχή των πολιτών. Ο,τι και να λέει η ΕΣΗΕΑ, όσο ομορφα λόγια κι αν διατυπώνει, το βραδυ θα ξαναδούμε τους εμετούς τους στα μουτρα μας. Την ίδια στιγμή που οι πραγματικοί δημοσιογράφοι εξοντώνονται καθημερινά στη σκληρή δουλειά με αστεία μεροκάματα. Γυρίστε τους την πλάτη, σταματήστε να ασχολείστε με γελοίους προβοκάτορες. 

- απο το fb του δημοσιογράφου Ν.Μ.