ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Καμπουράκης για Πολάκη: «Θα φτιάξει κόμμα, προλαβαίνει εύκολα…»


Ένας από τους δημοσιογράφους που «στοχοποίησε» στην επίμαχη ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος έκανε την πρώτη του τοποθέτηση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN.
Αναφερόμενος στο θέμα Πολάκη, ο δημοσιογράφος του OPEN σχολίασε: «Αποφάσισε να φύγει μόνος του. Το ήξερε ότι θα τον διώξουν με αυτή την ανάρτηση. Κάνει την ηρωική έξοδο. Έφυγε μόνος του γιατί πιστεύω πως μετά την ρήξη της τελευταίας εβδομάδας, ο κομματικός μηχανισμός στα Χανιά θα ήταν υπέρ του Σταθάκη, ο οποίος ήταν πολύ χαλαρός την προηγούμενη φορά και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει μόνο έναν βουλευτή στα Χανιά, θα έβγαινε ο Σταθάκης και ο Πολάκης θα έμενε μη εκλεγμένος έξω».
Ο Δημήτρης Καμπουράκης εκτίμησε πως δεν πρόκειται για κίνηση θυμικού από τον Παύλο Πολάκη.«Δεν κάνει τίποτα θυμικό ο Πολάκης. Όλα είναι υπολογισμένα. Η γνώμη μου είναι ότι θα φτιάξει κόμμα, προλαβαίνει εύκολα. Δεν πρόκειται να πάει κάτω από άλλον. Τώρα θα τα κάνει μπάχαλο στην Επιτροπή. Θα πει εγώ είμαι εκλεγμένος, στο Συνέδριο βγήκα ψηλά, θα κατεβάσει μανιφέστο».