ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ανυπόγραφες... αποκαλύψεις


Οι νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας και η ακρίβεια στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, προβάλλονται σήμερα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων πανελλαδικής κυκλοφορίας.
Οι μεν αντιπολιτευόμενες όπως είναι επόμενο σηκώνουν ψηλά το θέμα των υποκλοπών οι 
δε συμπολιτευόμενες επικεντρώνονται σε υποτιθέμενες σχέσεις της ΑΔΑΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να αποδομήσουν την ανεξάρτητη αρχή ενώ ανεβάζουν και το θέμα του Ειδικού Δικαστηρίου με τον Νίκο Παππά. 
 Ολα αυτά καλά και θεμιτά. Οι εφημερίδες μπορούν να προβάλλουν ό,τι θέμα θεωρούν οι διευθυντές τους πως αξίζει, αρκεί να υπάρχει συντάκτης να το υπογράφει (το βασικό θέμα) και να παίρνει και την ευθύνη των όσων "αποκαλύπτει". Ο λόγος για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ  με τον τίτλο "Ένοχα μυστικά, παράνομες σχέσεις" που παραπέμπει σε δύο σελίδες μέσα με το ανυπόγραφο ρεπορτάζ υπό τον τίτλο "Οι υπόγειες διαδρομές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΔΑΕ!".