ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Μήνυση από δημοσιογράφο που την εμφάνισαν ως υποψήφια με τη ΝΔ


Η εταιρεία GPO πραγματοποιεί δημοσκοπική έρευνα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, και στο ερωτηματολόγιο για την προτίμηση των πολιτών στους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζεται το όνομα της δημοσιογράφου της ιστοσελίδας stonisi, Ανθής Παζιάνου η οποία όπως λέει δεν κατεβαίνει στις εκλογές ως βουλευτής.
Η Ανθή Παζιάνου, που είναι, επίσης, ανταποκρίτρια της εφημερίδας «Καθημερινή» και του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, είναι γνωστό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ότι «δεν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά ούτε και με κάποιο άλλο κόμμα».
Μάλιστα, δημοσιογράφος και ιστοσελίδα θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, επισημαίνοντας ότι «Η σκόπιμη επιλογή να εμφανιστεί το όνομά της ανάμεσα σε υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος, στοχοποιεί τόσο την ίδια και την επαγγελματική της ιδιότητα και αξιοπιστία ως δημοσιογράφου, ενώ εντάσσεται σε ακόμα μία τακτική ανήθικης στοχοποίησης της ηλεκτρονικής εφημερίδας "Στο Νησί, Stonisi.gr"».
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα: «Σε επικοινωνία που είχαμε με την GPO, η εταιρεία αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την “αξιοπιστία” της έρευνας. Παράλληλα, σύμφωνα με επίσημες πηγές της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχει δοθεί κάποια εντολή από το κυβερνών κόμμα για διεξαγωγή τέτοιας δημοσκόπησης».