ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Εκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία: Έρχονται νέα 112, πού αναμένονται σφοδρές χιονοπτώσεις


 Σε έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία που θα πλήξει σταδιακά ολόκληρη την χώρα προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με όσα τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός, προειδοποιητικά μηνύματα από το 112 αναμένεται να σταλούν στους κατοίκους πολλών περιοχών της χώρας λόγω της κακοκαιρίας που είναι σε εξέλιξη.
Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχει σταλεί προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους των περιοχών της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης, της Λευκάδας, της Ζακύνθου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας, ενώ, όπως είπε ο κ. Αρτοποιός, αναμένεται να εκδοθεί και δεύτερο προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Κορινθίας, της Αργολίδας, της Λακωνίας, της Μεσσηνίας, της Ανατολικής Αρκαδίας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων.
Αργότερα θα ακολουθήσει και τρίτο προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 προς τις περιοχές της δυτικής Μακεδονίας όπου αναμένονται ισχυρότατες χιονοπτώσεις.
Απηύθυνε μάλιστα ισχυρή σύσταση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες κατά την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Στην Αττική, όπως είπε ο κ. Αρτοποιός, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αύριο το απόγευμα.
«Συστήνουμε περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες. Ανάλογα με την εξέλιξη των φαινομένων και την ενημέρωση από την ΕΜΥ θα αποσταλούν κι άλλα μηνύματα από το 112 εφόσον κριθεί απαραίτητο», σημείωσε.