ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Οι δήμαρχοι εξέθεσαν τον κύριο υπουργό για τα PCR


Λάβρος κατά της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένων ΜΜΕ ο υπουργός Ανάπτυξης για να εισπράξει πληρωμένη απάντηση από τους δημάρχους που μπόρεσαν και πέτυχαν χαμηλές τιμές στα μοριακά τεστ.Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ και χαρακτήρισε σπέκουλα τα όσα γράφονται και δημοσιεύονται τις τελευταίες ημέρες για φθηνά PCR, απορρίπτοντας, παράλληλα, την όποια κριτική προς την κυβέρνηση, η οποία αναγκάστηκε να βάλει πλαφόν μετά από τις πιέσεις της κοινωνίας.
Αφού προχώρησε σε συγκεκριμένα μαθήματα περί οικονομίας της αγοράς αφήνοντας αιχμές προς την αντιπολίτευση, αλλά και ΜΜΕ, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι το πλαφόν 47 ευρώ είναι χαμηλή τιμή.
Όμως στη συζήτηση ήταν παρόντες και ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, και ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, οι οποίοι… έβαλαν στη θέση του τον υπουργό Ανάπτυξης.
Υπογράμμισαν, μάλιστα, ότι εάν η κυβέρνηση αποφάσιζε τη συνταγογράφηση των PCR θα μπορούσε να κάνει κεντρική διαπραγμάτευση και να πετύχει τιμή κάτω των 20 ευρω.
Και ο υπουργός Ανάπτυξης προσπάθησε να απαντήσει αλλά…

Το βίντεο από το 3.20 και μετά.


- από efsyn.gr