ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Τι συζητάει ο Μητσοτάκης με τους καναλάρχες


Με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθεί το Μέγαρο Μαξίμου την κινητικότητα που παρατηρείται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στα media και πιο συγκεκριμένα στα κανάλια. Ο πρόεδρος Κυριάκος, από τα λίγα που προλαβαίνει να δει, έχει καταλήξει σε ένα πρώτο συμπέρασμα, που έχει να κάνει με τον κεραυνοβόλο έρωτα των καναλαρχών για τον πρόεδρο Ανδρουλάκη.
Από κει και πέρα, ο πρωθυπουργός που είναι αλήθεια ότι γνωρίζει όσο λίγοι την ιδιοσυγκρασία όλων των καναλαρχών, άρχισε να διακρίνει μια σχετική αποστασιοποίηση των καναλιών, από επιλογές της κυβέρνησης. Και επειδή ο ίδιος τυγχάνει κατά καιρούς αποδέκτης όλων των αιτημάτων που διατυπώνουν οι ιδιοκτήτες των καναλιών, μπορεί να αξιολογεί επ΄ ακριβώς την κατάσταση.
Πάντως για την ιστορία και μόνο να σας πω ότι εκτός από τον Γιάννη Αλαφούζο, που τον είδε τρεις φορές κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Μητσοτάκης, έχει συνομιλήσει τόσο με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (Alpha- Star), όσο και με τον Θοδωρή Κυριακού του ΑΝΤ1.