ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Κανάκης κατά Μητσοτάκη και Αδωνη


Ευθείες αναφορές με κριτική στην κυβέρνηση έκαναν στην πρώτη τους εκπομπή, μετά την ανάπαυλα των εορτών, οι Ράδιο Αρβύλα υπονοώντας ότι με αφορμή την υπόθεση του revenge porn από τον τέως συμπαρουσιαστή της εκπομπής τους Στάθη Παναγιωτόπουλο, επιχειρήθηκε να κοπεί το σατιρικό πρόγραμμα.
«Θέλω να απευθυνθώ στην αγαπημένη μας κυβέρνηση, την οποία ξέρετε ότι της έχουμε πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Και πλέον τώρα πια της έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αγάπη» είπε ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε:
«Και στην αγαπημένη μας κυβέρνηση - ένα χειροκρότημα - έκαναν πραγματικά ό,τι μπορούσαν, ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ξεμπερδεύουν, ε συγγνώμη, για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση... Οπότε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους τα οποία είναι πάρα πολλά, -δεν είναι κυβέρνηση, είναι τροπικό δάσος η κυβέρνηση της ΝΔ, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους,- το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι... επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία και καλή χρονιά βέβαια!».