ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Επίθεση Πορτοσάλτε σε εκπαιδευτικούς και άδειασμα του από Τζανάκη


Nέα επίθεση εξαπέλυσε το πρωί της Τρίτης ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε κατά του γενικού γραμματέα της ΟΛΜΕ Νίκου Παπαχρήστου για το άνοιγμα των σχολείων. Mε τον γγ της ΟΛΜΕ συμφώνησε ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης, που άδειασε  τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπαχρήστος, που και σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε δεχθεί επίθεση στην ίδια εκπομπή, δέχτηκε σφοδρή κριτική όταν είπε ότι θα μπορούσαν να παραταθούν για δυο εβδομάδες οι σχολικές διακοπές λόγω της «έκρηξης» των κρουσμάτων κορωνοϊού και αντίστοιχα να παραταθεί κατά δυο εβδομάδες το σχολικό έτος.
Οι δημοσιογράφοι τον κατηγόρησαν ότι θέλει να κάνει διακοπές. Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, διαστρεβλώνοντας τα λόγια του γραμματέα της ΟΛΜΕ, του έκαναν σφοδρή επίθεση κατηγορώντας τον ότι θέλει να κάνει διακοπές και ότι η ΟΛΜΕ θέλει καθισιό διαρκείας.
«Δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση, ούτε ανοιχτά σχολεία, δυο εβδομάδες παράταση των διακοπών θέλετε», είπε ο Άρης Ποστοσάλτε που έκανε ότι δεν άκουσε τη δήλωση του γραμματέα της ΟΛΜΕ περί παράτασης του σχολικού έτους.
Παρών ήταν στη συζήτηση ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης, ο οποίος έβαλε τα πράγματα και τους δημοσιογράφους στη θέση τους, λέγοντας ότι ο γραμματέας της ΟΛΜΕ έχει δίκιο για τη μειωμένη θετικότητα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών όπως επίσης ότι έχει δίκιο στο αίτημα για παράταση των διακοπών αφού υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του σχολικού έτους.
Όπως επεσήμανε ο Νίκος Τζανάκης είναι σωστή η πρόταση της ΟΛΜΕ να άνοιγαν τα σχολεία μια εβδομάδα μετά για να μην υπάρξει έξαρση των κρουσμάτων ενώ επεσήμανε ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει το 50%+1, επισημαίνοντας ότι από υγειονομική άποψη το θεωρεί ρίσκο.