ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Νέες υποθέσεις revenge porn: Στη μία θύτης γνωστός δημοσιογράφος, στην άλλη θύμα στέλεχος μεγάλου κόμματος


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως αναφορικά με το φαινόμενο της εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn), μετά την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ειδικότερα, για δύο ανάλογες υποθέσεις που έχει αναλάβει, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.
Η πρώτη υπόθεση, όπως είπε ο γνωστός νομικός, αφορά δημοσιογράφο που εμφανίζεται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, ο οποίος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του (γνωστή επιχειρηματία) ότι έδωσε στον άνδρα με τον οποίο έχει σχέση σήμερα ροζ βίντεο. Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας έχει γίνει αγωγή αποζημίωσης, αλλά στο ποινικό κομμάτι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο.
Η δεύτερη υπόθεση αφορά στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματος, η οποία έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με ερωτικές τους στιγμές για να της δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα επειδή χώρισαν.
Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας, όπως ανέφερε τέλος ο γνωστός δικηγόρος, έχει πέσει και γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε σε τηλεοπτικό ριάλιτι. Πρώην σύντροφος δημοσιοποίησε φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο.