ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Βραβεία ΠΣΑΤ: Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη οι κορυφαίοι της χρονιάς


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαρία Σάκκαρη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κερδίζουν τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στα βραβεία του ΠΣΑΤ. Οι δύο αθλητές είχαν κερδίσει και πέρυσι τον τίτλο, μόνο που λόγω κορωνοϊού η εκδήλωση δεν έγινε.
Πριν ανακοινωθούν τα βραβεία των κορυφαίων, στην εκδήλωση τιμήθηκαν όσοι κατέκτησαν μετάλλια στο Τόκιο (Εθνική πόλο, Ντούσκος, Τεντόγλου και Πετρούνιας, με τους τελευταίους δύο να απουσιάζουν από την εκδήλωση), αλλά και όσοι διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, ενώ μεταξύ άλλων τιμήθηκαν και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Σπύρος Καπράλος κ.ά.
Στους άνδρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε την ψήφο των αθλητικών συντακτών. Φυσικά, δεν μπορούσε να είναι παρών στην εκδήλωση, ωστόσο έστειλε ένα μήνυμά στην εκδήλωση. «Ευχαριστώ για την αναγνώριση. Πάντα προσπαθώ να δίνω χαρά στους Ελληνες και να εμπνέω τα νέα παιδιά, όπως έκαναν οι παλιοί το ίδιο με εμένα. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία» ανέφερε ο Greek Freak.