ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Το αίτημα για εκλογές και η γκάφα του απροετοίμαστου Γεραπετρίτη


Αιφνιδιάστηκε η κυβέρνηση από την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί ο πρωθυπουργό και να προκηρυχθούν εκλογές. Ο κ. Μητσοτάκης έβαλε τον απροετοίμαστο κ. Γεραπετρίτη να τοποθετηθεί πριν από τον κ. Σταϊκούρα και εκείνος αποδείχτηκε απολύτως ακατάλληλος.
Όχι μόνο επειδή έδειξε την αμηχανία του, απευθύνοντας αναιδές σχόλιο προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλλά κυρίως επειδή αποδείχτηκε ότι δεν είχε ακούσει αυτό που είχε πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μόλις πριν από λίγα λεπτά. Και του υπέδειξε ότι η πρόταση για παραίτηση του πρωθυπουργού πρέπει να συνοδεύεται από αίτημα για εκλογές.
Αλλά όπως προκύπτει από το βίντεο που δημοσιεύουμε, ο κ. Τσίπρας είχε εμφατικά ζητήσει εκλογές! Λίγα λεπτά αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης επιχειρούσε να επανορθώσει την γκάφα του στενού του συνεργάτη, με το επιχείρημα ότι δεν γίνονται εκλογές εν μέσω πανδημίας. Ήταν πολύ αργά.