ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Τι δεν ήξεραν πάλι οι Αρβύλες


Η κρυφή ζωή του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι σπαρμένη με βιντεονάρκες. Έσκασε η πρώτη, έσκασε η δεύτερη –με μήνυση αυτή– και τώρα σκάνε και άλλες που, προς ενημέρωση, αποστέλλονται ανώνυμα στον κατήγορο δικηγόρο. Συνεπώς, έχουν πολλές αιτίες οι ΡαδιοΑρβύλες να τραβάνε τα μαλλιά τους γι’ αυτά που (πάλι!) δεν ήξεραν για το κολλητάρι τους –για τον «γουστόζικο» άνθρωπο της διπλανής καρέκλας. Ο οποίος όταν έκανε τις βρωμοδουλειές του, αυτοί, οι κολλητοί στην tv και στη ζωή, δεν έπαιρναν χαμπάρι, δεν ήξεραν, δεν άκουγαν, δεν μάντευαν.
Και μολονότι στην περίπτωσή τους μπορεί να μην ισχύει το «πες μου τον φίλο σου, να σου πω τι είσαι», οι Αρβύλες είναι τυχεροί που αυτές τις μέρες δεν έχουν εκπομπή λόγω εορταστικών διακοπών –αλλά και λόγω προσωρινού αυτοαποκλεισμού. Γιατί θα έπρεπε σε κάθε νάρκη να ολοφύρονται πάλι μπροστά στην κάμερα για τον πρώην εταίρο τους που έζεχνε παρανομία και βίτσιο πλάι τους, αλλά αυτοί υπέφεραν από βαριά ανοσμία: δεν μύριζαν και δεν (δι)αισθάνονταν τίποτα.
Βέβαια, ουδείς μπορεί να τους διαβεβαιώσει ότι όταν με τα καλό επανέλθουν στο στούντιο δεν θα συνεχιστούν οι εκρήξεις στο ναρκοπέδιο της κρυφής ζωής τού πορνοαρβύλα –της ζωής που κυλούσε παράλληλα με τη δική τους αλλά αυτοί δεν την έβλεπαν. Και τότε θα πρέπει να αποδεικνύουν κάθε τόσο (πώς το είπε ο Αντώνης Κανάκης την πρώτη φορά;) «να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες».
Φανταστείτε να συνεχίσουν από αίσθημα ευθύνης να στηρίζουν οικονομικά (όπως έκαναν με την πρώτη περίπτωση) τις νομικές διαδικασίες τών πρώην τού πρώην τους. Δεν θα τους έφταναν οι δυο τηλεοπτικές δουλειές που έχουν. Μπελάς…