ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Ψέκα!


Κατέβηκα μία βόλτα χθες το απόγευμα στο Σύνταγμα. Ημουν στα γραφεία της εφημερίδας και μόλις μάθαμε ότι η συγκέντρωση των αντεμβολιαστών είναι μεγάλη, ξεκίνησα να πάω να τους δω..Ακούγαμε να έρχονται και συνθήματα από μακριά, φαινόταν να υπάρχει λαός. Γεμάτη η Σταδίου, γεμάτο και το Σύνταγμα μετά, μία εικόνα που έμοιαζε σαν να ξεπήδησε από τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό. Ζούσαμε ξανά την ίδια κατάσταση. Ο κόσμος ίδιος και απαράλλαχτος. Παπάδες, ελληνικές σημαίες, σταυροί, λάβαρα και συνθήματα τύπου «Ελλάς Ελλάς ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς». Ολα ίδια με τα συλλαλητήρια για τις Πρέσπες, όλοι εκεί, μόνο ο ΣΚΑΪ και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έλειπαν.

Εχετε παρατηρήσει πως οι δημοσιογράφοι που κουνούν περισσότερο απ΄ όλους το δάχτυλο για τα εμβόλια και τάσσονται με πάθος ενάντια στους (χθεσινούς) αντεμβολιαστές είναι οι ίδιοι που έτρεχαν στο Σύνταγμα πριν δύο χρόνια και διαδήλωναν μαζί τους για τις Πρέσπες; Θυμάστε τον ΣΚΑΪ να κάνει πολύωρες συνδέσεις για το Μακεδονικό ανεβάζοντας στον ουρανό όλους εκείνους που ήταν και χθες στο Σύνταγμα και τώρα κατηγορούνται ως ψεκασμένοι;

Εβλεπα τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη σε παραλήρημα σήμερα στον ΣΚΑΪ να συγκρίνει τους χθεσινούς διαδηλωτές με τους αγανακτισμένους και τους υποστηρικτές του ΟΧΙ λέγοντας πως είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Ελεγε συνειδητά ψέματα. Ο Δημήτρης Οικονόμου χαμογελούσε αμήχανα. Δεν σιγόνταρε αλλά δεν έβρισκε και λόγο να διαφωνήσει.

Ημουν στο Σύνταγμα σε όλες τις διαδηλώσεις. Και στους αγανακτισμένους και στη συγκέντρωση του ΟΧΙ και στο Μακεδονικό και στους Αντεμβολιαστές. Και είδα με τα μάτια μου τον κόσμο εκεί. Και ξέρω πολύ καλά αν οι αντεμβολιαστές ήταν οι μακεδονομάχοι ή οι αριστεροί αντισυστημικοί. Το βλέπετε και στις φωτογραφίες, στα βίντεο στα κανάλια. Οπότε καλό είναι τα ΜΜΕ που τους εξέθρεψαν να σωπάσουν επιτέλους. Ο Αδωνις μπορεί να θέλει να κάνει το μαύρο άσπρο, πολιτικός είναι άλλωστε, οι δημοσιογράφοι όμως όχι, καλύτερα ωστόσο να σιωπήσουν. Μας γέμισαν με ψεκασμένους, δεν θα μας τους φορτώσουν και από πάνω. Χθες έγιναν τα αποκαλυπτήρια όλων τους.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / Eφημερίδα των Συντακτών