ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Η Καθημερινή ασκεί σκληρή κριτική στον διευθυντή του Γρ. Τύπου της ΝΔ


Σκληρή κριτική ασκεί η Καθημερινή στον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκο Ρωμανό με αφορμή ένα retweet που έκανε για τον Ανδρέα Λοβέρδο. Συγκεκριμένα η στήλη «Θεωρείο» σχολιάζει:..
Retweet γκάφα
Ενα retweet εκτός κάθε πολιτικής λογικής έκανε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός. Το αρχικό ποστ ήταν από ειδησεογραφικό μέσο το οποίο ανέφερε την είδηση πως σε μία δημοσκόπηση για την εκλογή αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται. Το «γαλάζιο» κομματικό στέλεχος θεώρησε πως αυτό το ποστ έπρεπε να το… κοινοποιήσει στο προφίλ του, δημιουργώντας εύλογες απορίες ποιος ήταν ο λόγος. Στηρίζει η Ν.Δ. τον Λοβέρδο; Ικανοποιήθηκε ο ίδιος από το προβάδισμα του Ανδρέα έναντι των αντιπάλων του; Εχει η Ν.Δ. άποψη για το ποιος πρέπει να εκλεγεί αρχηγός στο ΚΙΝΑΛ; Τα ερωτήματα εύλογα από το εκτός τόπου και χρόνου retweet του Ρωμανού, που παραβίασε την πάγια τακτική όλων των κομμάτων να μην εμπλέκονται στα εσωκομματικά των άλλων.