ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Γιάννης Έξαρχος: ο Έλληνας των πέντε ηπείρων


Ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του στίγμα στη δημόσια τηλεόραση, με την εκπομπή «Χρώματα», ο Γιάννης Έξαρχος, είναι πλέον ο Έλληνας των πέντε ηπείρων που οργανώνει παγκοσμίως την.. τηλεοπτική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων, ως διευθύνων σύμβουλος της OBS (Olympic Broadcasting Services), με έδρα τη Μαδρίτη.
Την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, στις 21:10, λίγες ημέρες πριν από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, που κινδύνευσαν ακόμη και με ματαίωση και διεξάγονται έναν χρόνο μετά το προκαθορισμένο ολυμπιακό έτος 2020, ο Γιάννης Έξαρχος μιλάει αποκλειστικά στην ΕΡΤ2.
Στον εμβληματικό χώρο του Καλλιμάρμαρου συναντά τον Γιώργο Λυκουρόπουλο και μιλάει για τις ιδιαιτερότητες της διοργάνωσης που θα καλύψει αποκλειστικά η ΕΡΤ, για τον συμβολισμό των Αγώνων μέσα στην περίοδο της πανδημίας, για το 2004 και τις παρακαταθήκες που άφησε στη χώρα μας, για την ιερή συγκίνηση της Τελετής Έναρξης κάθε τετραετία, όπως και για τη νοσταλγία του για τα χρόνια στην ΕΡΤ, το ραδιόφωνο, την εκπομπή «Χρώματα», τη μουσική και την αγάπη του για τον αθλητισμό.