ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Καραμπόλες και αλλαγές στα δελτία ειδήσεων των καναλιών


Πολλές οι αλλαγές και οι μετακινήσεις του δημοσιογραφικού δυναμικού των καναλιών. Οι δημοσιογράφοι που αλλάζουν κανάλι είναι πολλοί και οι τηλεθεατές θα τους δουν σε άλλο σταθμό.. από αυτό που τους ειχαν συνηθίσει. Η Κάτια Μακρή μετά την αποχώρηση της από το Star συμφώνησε να επιστρέψει στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1. Η Κάτια Μακρή θα σχολιάζει την επικαιρότητα και θα μεταφέρει τις δικές της πληροφορίες για τις πολιτικές εξελίξεις. Η Μακρή είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Χατζηνικολάου τόσο σε δελτία ειδήσεων όσο και στον Ομιλο της Real.
Το κενό που άφησε η Κάτια Μακρή στο Star θα καλύψει ο Γιώργος Ευγενίδης του ΣΚΑΪ, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο θα αναλάβει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και παράλληλα θα μετέχει ως σχολιαστής και στο κεντρικό δελτίο του σταθμού. 
Προς το παρόν και μέχρι τον Σεπτέμβριο, ο Γιώργος Ευγενίδης παραμένει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, καθώς από την Δευτέρα (26/7) ξεκίνησε και παρουσιάζει το ενημερωτικό μαγκαζίνο του σταθμού από τις 14:00 έως τις 16:00.
Στο Open με δεδομένη την αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από τον σταθμό, τη συμφωνία της Κάτιας Μακρή με τον ΑΝΤ-1, τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι για το OPEN ολοένα και λιγοστεύουν. Ο σταθμός του Κορωπίου αναζητά τον επόμενο παρουσιαστή ή παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων κι αυτή τη στιγμή η Πόπη Τσαπανίδου θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τη Νίκη Λυμπεράκη, της οποίας το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τυπικά στις 31 Αυγούστου. Η Πόπη Τσαπανίδου, την περσινή σεζόν, ήταν στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ-1, θέση που τώρα θα καταλάβει η Κάτια Μακρή. Τόσο το OPEN όσο και η Πόπη Τσαπανίδου δεν έχουν επιβεβαιώσει τις επαφές, αλλά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ήθελαν τις δύο πλευρές να βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία.
Παντως το συμβόλαιο της Νίκης Λυμπεράκη λήγει στις 31 Αυγούστου και θεωρείται πια σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η option του +1 στο συμβόλαιό της. Τα σενάρια για την επόμενη σεζόν θέλουν τη Νίκη Λυμπεράκη βρίσκεται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με δική της εκπομπή, πολιτικού περιεχομένου.
Και βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε την σημαντική προσθήκη που έκανε το Star στο ειδησεογραφικό του τμήμα. Από τη νέα σεζόν η Μαρία Ψαρά θα στέλνει τις ανταποκρίσεις της στα δελτία και τις εκπομπές του Star. Μέχρι τώρα ήταν ανταποκρίτρια του Open.Από την άλλη πλευρά νέα ανταποκρίτρια για το Open από τις Βρυξέλλες, από την επόμενη σεζόν θα είναι η Μαρία Αρώνη που ήταν για πολλά χρόνι ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1.