ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ο Μαρινάκης ρίχνει χρήμα στο κανάλι


To Μega μαζεύει τελικά όλο το τηλεοπτικό «χαρτί» από τα άλλα κανάλια. Από την Ελεωνόρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη Σίσσυ Χρηστίδου, μέχρι την Αγγελική.. Νικολούλη και την Ελένη Μενεγάκη μαζεύονται στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη για να ενισχύσουν το νέο πρόγραμμα. 
Παραθέτουμε δύο από τις τελευταίες ανακοινώσεις του καναλιού για τους νέους συνεργάτες:
➤ «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου.
Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας. Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή. Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας.
Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές».

➤ «Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία. Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει. Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!».

ΥΓ Γεγονός είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τις δυνατές μεταγραφές από άλλα κανάλια, ρίχνει χρήμα στο Mega, ανεβάζει τα «κασέ» στην τηλεοπτική πιάτσα και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν πάει για... πρωτάθλημα.