ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Η «Καθημερινή» βάλει κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

...για τη μη δημοσιοποίηση των ποσών που διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ

Κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκεί η εφημερίδα Καθημερινή για τις παλινωδίες σχετικά με τον ανασχηματισμό αλλά και τον αδιαφανή τρόπο χρηματοδότησης των ΜΜΕ στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας για τον κορονοϊό. Είχε προηγηθεί άρθρο του Παντελή..
Μπουκάλα με τον τίτλο «Ευεξήγητη μυστικοπάθεια», όπου ο αρθρογράφος ανέφερε πως από όλη την ιστορία, για τo ποσό που έλαβε κάθε μέσον για να διαφημίσει τον κατ’ οίκον αντιπανδημικό εγκλεισμό μας, εκείνος που τελικά (και επιτελικά) εκτίθεται είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης (δείτε ΕΔΩ).Τώρα με τον τίτλο «Φουρτούνες στα ρηχά» η Καθημερινή στο κύριο άρθρο της, μη παραλείποντας βέβαια να κάνει λόγο και για άθλιες επιθέσεις εναντίον των δημοσιογράφων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει:
Προτού κλείσει χρόνο, η κυβέρνηση έχει καταφέρει να ανταποκριθεί σε δύο ιστορικές προκλήσεις – την κρίση στον Εβρο και την πανδημία. Αυτά τα επιτεύγματα καθιστούν ακόμη περισσότερο δυσεξήγητα τα «αυτογκόλ» της. Γιατί αναγγέλλεται ανασχηματισμός, που μέσα σε λίγες ώρες αναβάλλεται; Χρειάζονται, ναι ή όχι, διορθωτικές κινήσεις; Το ίδιο αδικαιολόγητη φαίνεται και η καθυστέρηση στο να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ, αφήνοντας έτσι χώρο για να αναπτυχθεί μια τοξική σπερμολογία και άθλιες επιθέσεις εναντίον των δημοσιογράφων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση πλέει με άνεση στα ανοιχτά. Και πελαγοδρομεί στα ρηχά.