ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Protagon εναντίον Βαξεβάνη και τούμπαλιν

«Παραπέμπεται στο ΕΣΡ η εταιρεία δημοσκοπήσεων των πρωτοσέλιδων του Βαξεβάνη». Aυτός είναι ο τίτλος ανάρτησης του σάιτ protagon του Χρήστου Μεμή, η οποία αναφέρει πως "στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) παραπέμπει ο Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) τη νεοσύστατη εταιρεία δημοσκοπήσεων Voxpop Analysis που το περασμένο καλοκαίρι διενήργησε έρευνα πρόθεσης..
ψήφου για λογαριασμό της εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη, «Documento»".
Στο... καπάκι το documentonews.gr του Κώστα Βαξεβάνη «μπουμπουνάει» ανάρτηση με τίτλο:
"Αλλάζει χέρια το Protagon;" ενώ ακολουθεί το σχετικό («φαρμακερό») κειμενάκι:
"Μετά την ιστορική μεταβίβαση του protagon από τον Σταύρο Θεοδωράκη στον Χρήστο Μεμή υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχει και πρόσθετη μεταβίβαση μετοχών σε πρώην τραπεζίτη.
Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στην επίσημη μετοχική σύνθεση του protagon, αλλά υπάρχει έντονη φημολογία πως η απόφαση του υπόδικου Μιχάλη Σάλλα να αρθρογραφεί στο παλιό σάιτ του Σταύρου Θεοδωράκη δεν είναι ούτε αθώα ούτε τυχαία…"
Μπορεί και οι δύο αναρτήσεις να είναι και αθώες και τυχαίες και να μην υπάρχει καμμιά απολύτως σύνδεση μεταξύ τους. Μπορεί...

ΥΓ Σχετικά με το αν αλλάζει χέρια το Protagon, η είδηση είχε κυκλοφορήσει ξανά πριν από μερικές εβδομάδες (ΕΔΩ), αλλά είχε διαψευστεί από τη διοίκηση του site. Eίχε γραφεί μάλιστα (enimerosi24)  πως «υπήρξε ενδιαφέρον από νέο επενδυτή αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία».