ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Νεφελούδης προς εργαζόμενους Πειραιώς: Μην υπογράψετε τίποτα

Κάλεσμα στους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς να μην υπογράψουν τίποτα μέχρι την τριμερή συνάντηση απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, αναφερόμενος στην προκλητική πρόταση της διοίκησης.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον Σύλλογο Εργαζομένων στην τράπεζα, η διευθύντρια προσωπικού πρότεινε εθελοντική άδεια άνευ αποδοχών για τους..
εργαζόμενους καθώς και εθελοντική μερική απασχόληση (δείτε ΕΔΩ).
«Ζητάω από την τράπεζα να μην μπει σε εφαρμογή τίποτα» τόνισε ο Ανδρ. Νεφελούδης και κάλεσε τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν μέχρι αύριο οπότε και επιστρέφει στην Αθήνα προκειμένου να συγκαλέσει τριμερή συνάντηση μεταξύ της τράπεζας και των εργαζόμενων ώστε «να αποσαφηνιστεί τι συμβαίνει και να αποτραπεί οποιαδήποτε τέτοια εφαρμογή».
Ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας διευκρίνισε το επίμαχο κείμενο δεν έχει ακόμα επιδοθεί επίσημα στους εργαζόμενους, ωστόσο υπογράμμισε ότι το υπουργείο θέλει να είναι μπροστά από τα γεγονότα.