ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Αδωνις: «Τα δικά μας, δικά μας. Τα δικά σας, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ»!

Nέο βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook, o Γιώργος Χριστοφορίδης που αυτη τη φορά επιδιώκει να τονίσει τη διάσταση μεταξύ του πολιτικού βερμπαλισμού της ΝΔ και της πράξης. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο του δημοσιογράφου τίθενται τα κόκκινα δάνεια, η κατάσταση στα πανεπιστήμια και η κατηγορία που εκτοξεύεται προς την κυβέρνηση για διχαστικό λόγο,..
παραθέτοντας άκρως αποκαλυπτικές (όσο και απολαυστικές) παλαιότερες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη.
Το βίντεο τιτλοφορείται «ΝΔ και Αδωνις: "Τα δικά μας, δικά μας. Τα δικά σας, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ"».
Ολόκληρη η ανάρτηση Χριστοφορίδη στο Facebook:
ΝΔ και Αδωνις: «Τα δικά μας, δικά μας. Τα δικά σας, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ»!
1. Σήμερα, η ΝΔ φωνάζει για τα κόκκινα δάνεια, ότι δεν έχουν αντιμετωπιστεί οι στρατηγικοί κακοπληρωτές. Την ίδια στιγμή, ο Αδωνις Γεωργιάδης λέει ότι πρέπει να διαγραφούν τα χρέη της ΝΔ στις τράπεζες.
2. Η ΝΔ φωνάζει για τους κουκουλοφόρους και την κατάσταση στα πανεπιστήμια, ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από 10 χρόνια, ο Αδωνις Γεωργιάδης χρέωνε ακριβώς τα ίδια στον Καραμανλή.
3. Η ΝΔ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για διχαστικό λόγο. Αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης. Αυτό, χωρίς σχόλιο. Απλά δείτε το βίντεο...