ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Κινητοποιήσεις στον όμιλο του Ν. Χατζηνικολάου

Aποφάσισαν να αντιδράσουν με απεργιακές κινητοποιήσεις στο συγκρότημα της real group οι δημοσιογράφοι. Τόσο στο ραδιόφωνο του Real FM όσο και στην εφημερίδα οι εργαζόμενοι αποφάσισαν 24ωρη απεργία για τις 16 Νοεμβρίου με αίτημα την πληρωμή των δεδουλευμένων. Τα οποία χρωστούμενα ανέρχονται πλέον σε πολλά μηνιάτικα.
Το συγκρότημα του Νίκου..
Χατζηνικολάου ο οποίος είναι και πρόεδρος της ένωσης εκδοτών, της ΕΙΗΕΑ, έχει κάνει αίτημα να ενταχθεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και οι εργαζόμενοι με έκπληξη έλαβαν ειδοποίηση από τη Γενική Γραμματεία για το πόσα χρήματα έχει δηλώσει ο εργοδότης ότι τους χρωστάει και πως θα τους αποπληρώσει!
Οι ίδιοι βέβαια δεν ενημερώθηκαν από τη διοίκηση της εταιρείας και το μόνο που μαθαίνουν είναι πως ορισμένοι πληρώνονται ενώ άλλοι όχι, κάποιοι λαμβάνουν έναντι περισσότερα από τους άλλους κ.λ.π.
Η μη πληρωμή μισθών στην εφημερίδα και το ραδιόφωνο των Ν. Χατζηνικολάου - Α. Κουρή ξεπερνά πλέον τους επτά-οκτώ μήνες και οι εργαζόμενοι έχουν φθάσει στα όρια τους.
Υπάρχουν προβλήματα με εφορία και ΦΠΑ για όσους αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών και είναι γνωστό πως στο συγκρότημα του Ν. Χατζηνικολάου οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι είναι περισσότεροι από ότι οι έχοντες σύμβαση εργασίας.
Οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο ζητάνε και χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των δεδουλευμένων.

- πηγή: mediatvnews