ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Στράτο, πάρτο δεξιά...

Συνεχής ροή ενημέρωσης ή εθνική κατάθλιψη;

Ο Στράτος είναι οπερατέρ. Κι ο ρεπόρτερ Νίκος Υποφάντης (ΣΚΑΪ) του ζητάει να στρέψει την κάμερα στο σημείο που έχει υποστεί ζημιά το δίκτυο της ΔΕΗ. «Λένε ότι σε 30 μέρες θα αποκατασταθεί. Μπα, δεν πρόκειται να γίνει αυτό», λέει και δείχνει έναν κρουνό.
«Κοιτάξτε, αυτός ο κρουνός δεν λειτούργησε». Η παρουσιάστρια.. τον ρωτάει αν υπάρχει μια απάντηση σε αυτό. Γιατί δεν λειτούργησαν οι κρουνοί; «Τι απάντηση να υπάρχει. Δεν υπάρχει».
Βεβαίως απάντηση υπάρχει: Όταν γίνεται διακοπή ρεύματος οι κρουνοί, επειδή λειτουργούν με αντλία, δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν με νερό τις μάνικες.
Λίγο νωρίτερα η γνωστή (από το θέατρο στη μεγάλη πυρκαγιά της Ηλείας) ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 έμπαινε κι έβγαινε σε καμμένα σπίτια θυμωμένη, σχεδόν δαιμονισμένη θα λέγαμε, για ένα live οδοιπορικό, που μάλλον το γέλωτα αντί για τη συμπόνοια στα θύματα, προκαλούσε.
Το παρακάναν τα κανάλια; Εντάξει, η ενημέρωση πάνω από όλα. Η αναζήτηση της αλήθειας και των ευθυνών σε πρώτο πλάνο. Η συνεχής ροή, όμως, επί ένα τριήμερο μήπως ξεφεύγει από τον θεμιτό στόχο και μπαίνει στον επικίνδυνο χώρο της εθνικής κατάθλιψης; Ο ΣΚΑΪ, η ΕΡΤ, το Epsilon συνεχίζουν. Ο Alpha ήταν το μόνο κανάλι που σταμάτησε από το μεσημέρι. Το STAR και ο ΑΝΤ1 μετά από μικρές προσωρινές διακοπές συνέχισαν το ίδιο έργο...

nonews / nonews-news