ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Τσίπρας: Αντιμετωπίζουμε ασύμμετρο φαινόμενο

Προέχει η ανθρώπινη ζωή

Μετά την ενημέρωση που είχε από τους επικεφαλής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής και τους αρμόδιους υπουργούς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως η εικόνα των καταστροφών είναι αυτή ενός ασύμμετρου φαινομένου. «Διέκοψα το ταξίδι μου όταν πληροφορήθηκα ότι η κατάσταση από..
τις πυρκαγιές στην Αττική είναι εκτός ελέγχου» ανέφερε ο Α. Τσίπρας.
«Είναι μια δύσκολη στιγμή για την Αττική και την Ελλάδα», συνέχισε, τονίζοντας πως επιχειρούν πάνω απο 600 άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής με 300 οχήματα στα 3 μεγάλα μέτωπα». Όπως είπε, δίνουμε την μεγαλύτερη έμφαση στην περιοχή του Βουτζά προκειμένου να απεγκλωβίσουμε συνανθρώπους μας που είναι εγκλωβισμένοι στις παραλίες. Η επιχείρηση που πραγματοποιείται είναι συντονισμένη και σε αυτή συμμετέχουν σχεδόν όλα τα Σώματα Ασφαλείας.
Ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση σε όλους αλλά κυρίως στους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να βρίσκονται σε κίνδυνο να βάλουν ως προτεραιότητα την ζωή τους. «Δεν προέχει η περιουσία, όσο κι αν για τον καθένα μας είναι ανεκτίμητο, μεγαλύτερη αξία έχει ανθρώπινη ζωή, όλοι πρέπει να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να προστατεύσουμε την ζωή», ανέφερε ο πρωθυπουργός.