ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Πανικός στον ΣΚΑΪ μετά την κριτική Παππά...

…για τη φιλοτουρκική γραμμή του σταθμού

Μετά το ξέσπασμα του Νίκου Παππά για τη φιλοτουρκική γραμμή του ΣΚΑΪ, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι υπήρξε διαμαρτυρία της διευθύνουσας συμβούλου του καναλιού Εύης Κουτσαυτάκη προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής. Κι αυτό διότι η δήλωση Παππά..
είχε απήχηση στην κοινή γνώμη που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε αυτήν τη συγκυρία με την κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Ανδριανούπολης.
Ο Ν. Παππάς σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ 3 είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν με πειράζει αν βγαίνει κάποιος και με λέει φασίστα, έχουμε δημοκρατία… Αλλά να ξέρουν ότι δεν περνάει απαρατήρητη η προβολή του Ερντογάν 13 φορές την ημέρα και μιάμιση φορά των ελληνικών θέσεων. Είναι γνωστή η σχέση του σταθμού με τον τούρκο επιχειρηματία που έχει στενές σχέσεις με τον Ερντογάν»!
Η δήλωση αυτή του υπουργού προκάλεσε πανικό στο Φάληρο, δεδομένης της ευαισθησίας των Ελλήνων στις επανωτές τουρκικές προκλήσεις, αλλά και επειδή περιείχε ισχυρές δόσεις αλήθειας… Μετά από αυτό λοιπόν ακούστηκε ότι υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης του ΣΚΑΙ, με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες που να αφορούν σε πρόσωπα και ακριβείς διαλόγους.
- πηγή: enimerosi24