ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ο Γ. Παπαχρήστος ειρωνεύεται την dame Γιάννα...

...και την κατηγορεί ότι φλερτάρει με τον ρατσισμό

Tην Γιάννα Αγγελοπούλου ειρωνεύεται ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Γιώργος Παπαχρήστος, κατηγορώντας την ταυτόχρονα ότι φλερτάρει με τον ρατσισμό. Αφορμή τα όσα είπε η «dame Γιάννα» (όπως την αποκαλεί ο Παπαχρήστος) σε ομιλία της σε κλειστή συγκέντρωση.. πανεπιστημιακών της Σχολής  Φλέτσερ του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης, σχετικά με τον Ευ. Βενιζέλο («Με υπονόμευσε επειδή είναι χοντρός» - δείτε ΕΔΩ).
Ο Γ. Παπαχρήστος συγκεκριμένα έγραψε στη στήλη του Στίγμα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ (27/3/2017):
"Φλερτ με τον ρατσισμό
Οταν το πρωτοδιάβασα την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα «Δημοκρατία», είπα, δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, κάποιο λάθος έχει γίνει. Αλλά έχουν περάσει έκτοτε μερικές ημέρες, αναδημοσιεύτηκε και κυρίως ΔΕΝ διαψεύσθηκε. Αρα, θεωρώ, ισχύει. Περί τίνος ομιλώ; Περί του ακολούθου: σε ομιλία της σε κλειστή συγκέντρωση πανεπιστημιακών της φημισμένης Σχολής  Φλέτσερ του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης, η dame Γιάννα (Αγγελοπούλου) ισχυρίστηκε και το ξεστόμισε εν πλήρη διανοία ότι την περίοδο που ηγείτο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ο Ευάγγελος Βενιζέλος την «υπονόμευσε επειδή είναι χοντρός»!!!
Κατά την εφημερίδα, «Οταν κάποιοι (από την ακαδημαϊκή κοινότητα, παρευρισκόμενοι) τής επισήμαναν ότι δεν μπορεί να τον αξιολογεί με τέτοιο κριτήριο ένα άτομο, επανήλθε δριμύτερη λέγοντας: «Και όμως, αυτό είναι το θέμα. Λόγω του βάρους τους μερικοί είναι κομπλεξικοί»!!!
Αντιθέτως, προσθέτω με τη σειρά μου, η dame Γιάννα, η οποία ως γνωστόν είναι νέα, ψηλή, μελαχρινή, εκπάγλου καλλονής, πλουσία και με υπέροχους τρόπους, δεν είναι καθόλου κομπλεξική. Τόσο που της επιτρέπεται καμιά (;) φορά να φλερτάρει με τον ρατσισμό…"