ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Τέλος εποχής για τον Σεραφείμ Κωνσταντινίδη

Τέλος για τη MIG ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κωνσταντινίδης. Ο επί χρόνια εξ απορρήτων του Αντρέα Βγενόπουλου είδε την πόρτα προς την έξοδο έπειτα από αλλεπάλληλες συζητήσεις στο εσωτερικό του Ομίλου ο οποίος προωθεί εδώ και καιρό μια άλλη αντίληψη για το επιχειρείν. Σύμφωνα με πολλά από τα στελέχη της MIG ο Κωνσταντινίδης δεν ήταν συμβατός με το νέο πνεύμα αφού πρακτικά εξυπηρετούσε.. περισσότερο την αντίληψη Βγενόπουλου και όχι τη νέα πρακτική και αντίληψη της εταιρείας που επιχειρεί να προχωρήσει με άλλο επιχειρηματικό όραμα.
Προσφάτως ο Σεραφείμ Κωνσταντινιδης μηνύθηκε από τον Κώστα Βαξεβάνη για ψευδορκία στις δικαστικές αντιπαραθέσεις του με το Βγενόπουλο, ενώ κατατέθηκαν και αγωγές εναντίον του.
Οι εμπλοκές του με τη Δικαιοσύνη αντιμετωπίστηκαν από τη MIG ως επιβαρυντική εξέλιξη που εκθέτει τον Όμιλο που προσπαθεί να απεμπλακεί από το παρελθόν. Άσχημη εντύπωση προκάλεσε η άρνηση του Κωνσταντινίδη να ζητήσει συγγνώμη για όσα κατέθεσε κατά του Βαξεβάνη. Πριν μέρες ο Όμιλος κατέληξε πως η σχέση του με τον μέχρι πρότινος άνθρωπο του Βγενόπουλου είναι μόνο επιζήμια.
- πηγή: newpost.gr