ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Συσπείρωση: Ανησυχία για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ

Σημαντική καθυστέρηση παρατηρείται σε ότι αφορά την υλοποίηση και εφαρμογή του νόμου για τη σωτηρία και τη διεύρυνση του ΕΔΟΕΑΠ. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος που κάνει λόγο για κρίσιμες ώρες υπογραμμίζοντας ότι
πέντε μήνες μετά την ψήφιση του νόμου και την αποδοχή των ρυθμίσεών του από τη συντριπτική πλειονότητα των μελών.. του ΕΔΟΕΑΠ, η διοίκηση του Ταμείου κωλυσιεργεί στην εφαρμογή των διατάξεων του για τη διεύρυνσή του με νέους ασφαλισμένους και για την είσπραξη των εσόδων, με αποτέλεσμα να παραμένει ο ΕΔΟΕΑΠ στην ίδια κατάσταση με αυτή προ της νομοθετικής ρύθμισης.
Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος καλεί τους δημοσιογράφους σε εγρήγορση, και τη διοίκηση και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ να εγκαταλείψουν τις παρελκυστικές μεθοδεύσεις που θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του Ταμείου μας.
Η Συσπείρωση υπενθυμίζει στα μέλη της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ ότι οι Ενώσεις – μέλη του αγωνίστηκαν επί δύο χρόνια για την ψήφιση του νόμου και ότι οι εργαζόμενοι τάχθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας και της διεύρυνσης του Ταμείου, και γι’ αυτό τους καλούν να σεβαστούν τη εκφρασμένη βούλησή τους.