ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Καρακούσης: Κανένας λόγος ανησυχίας σε ΒΗΜΑ και ΝΕΑ από τη δίωξη κατά Μαρινάκη

O εφοπλιστής τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται, για να συνεχίσει κανονικά τις δραστηριότητες του 

H άσκηση της δίωξης κατα του Βαγγέλη Mαρινάκη για την υπόθεση του Noor1 προκάλεσε όπως είναι φυσικό προβληματισμό και ανησυχία στο προσωπικό της μιντιακής εταιρείας του εφοπλιστή.   Ετσι αποφασίστηκε να υπάρξει άμεσα κάποια ενημέρωση για να μην «σέρνονται» φημολογίες και σενάρια στους διαδρόμους και τα γραφεία των εφημερίδων της Αλτερ Εγκο. Προς τούτο οι.. δικηγόροι του Μαρινάκη βρέθηκαν στη Συγγρού και ενημέρωσαν τους εργαζόμενους σε ΒΗΜΑ και ΝΕΑ για τις δικαστικές εξελίξεις που αφορούν τον εφοπλιστή.
Ενας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Μαρινάκη, ο δικηγόρος Βασίλης Δημακόπουλος, ανέλυσε στους εργαζομένους τι έχει συμβεί και ποιά είναι τα επόμενα νομικά βήματα που θα κάνει ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Αλτερ Εγκο. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα γράφει το enimerosi24:
Ο Βασίλης Δημακόπουλος είπε στο προσωπικό να μην ανησυχεί για τίποτε και ότι ο ιδιοκτήτης δεν έχει καμία δεύτερη σκέψη για την επένδυση του στα μίντια και τον πρώην ΔΟΛ ειδικότερα. Αποκάλυψε επίσης ότι δεν υπάρχει όρος για απαγόρευση εξόδου από την χώρα και έτσι ο εφοπλιστής τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται για να συνεχίσει κανονικά τις δραστηριότητες του στην Ελλάδα.
Ο διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ Αντώνης Καρακούσης ανέφερε ότι το ταξίδι του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετίζεται με κάποιο νέο μεγάλο εφοπλιστικό deal που ετοιμάζει, κάτι σχετικό με νέα τάνκερ. Επίσης ο διευθυντής του Βήματος ανέφερε ότι δεν πρέπει το προσωπικό να ανησυχεί για τα οικονομικά της εταιρείας (και άρα για τη μισθοδοσία του) γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά η εταιρεία είναι «αυτοχρηματοδοτούμενη και εύρωστη και ασφαλισμένη από οποιοδήποτε κίνδυνο».