ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Κ. Γιαννακίδης: Συνέχισε Σωτήρη...

Σκληρή κριτική ασκεί, μέσα από τη στήλη του στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης στον συνάδελφό του Σωτήρη Καψώχα. Αφορμή η δήλωση Καψώχα στην ΕΡΤ για τον «γερμανοτσολιά» πρόεδρο του Euroworking Group.
Ο Κώστας Γιαννακίδης υπό τον τίτλο «Συνέχισε Σωτήρη» γράφει..
με ειρωνικό τρόπο για τον διευθυντή οικονομικού της εφημερίδας Νέα Σελίδα:
"Ομολογώ ότι όταν παρακολουθώ τις τοποθετήσεις του καλού συναδέλφου Σωτήρη Καψώχα στην ΕΡΤ αισθάνομαι έναν ελαφρύ φόβο. Σκύβω το κεφάλι, χαμηλώνω τα μάτια. Αν μπορούσα θα κατέβαζα και τα αυτιά σαν σκύλος. Βλέπετε τις περισσότερες φορές τυγχάνει να διαφωνώ με τον Σωτήρη. Και αντιλαμβάβνομαι, μέσα από τον πύρινο λόγο του, ότι παίζω παιχνίδι συμφερόντων εις βάρος του λαού, εξυπηρετώ τη δολιότητα της αντιπολίτευσης, αρνούμαι να αναγνωρίσω το σπουδαίο έργο της κυβέρνησης. Ο Σωτήρης δεν φέρνει, απλώς, μπροστά στα μάτια μου την επαγγελματική μου ανεπάρκεια. Με βοηθάει να αντιληφθώ και το ευτελές του ήθους μου. Την ατολμία μου. Ο Σωτήρης αποκάλεσε «γερμανοτσολιά» τον πρόεδρο του Euroworking Group. Δεν θα τολμούσα να το κάνω ποτέ. Προφανώς γιατί και εγώ γερμανοτσολιάς είμαι."