ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Κινητικότητα για επαναλειτουργία της εφημερίδας Μακεδονία

Συνέλευση όλων των εργαζομένων στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχουν συγκαλέσει τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΜ-Θ, της ΕΠΗΕΘ και της ΕΤΗΠΤ-Θ.
Η συνέλευση, με κύριο θέμα την επαναλειτουργία της εφημερίδας, θα γίνει τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 στις 12.30 στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ (3ος όροφος).
Την ίδια ώρα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης ανακοίνωσε
τη στήριξη του υπουργείου.. στο σχεδιαζόμενο εγχείρημα επαναλειτουργίας της Μακεδονίας, με τη μορφή Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)
Κατά την ομιλία του στη θεματική ενότητα "Κοινωνική Πολιτική, Εργασιακές Σχέσεις και Αλληλέγγυα Οικονομία" του περιφερειακού συνεδρίου για την ανάπτυξη στην Κεντρική Μακεδονία, ο Α. Νεφελούδης είπε συγκεκριμένα:
   "Ήδη είμαστε στη διαδικασία ένταξης στο μητρώο των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων μίας αίτησης για ΚΟΙΝΣΕΠ από τους δημοσιογράφους της Μακεδονίας, για να ξαναλειτουργήσει η εφημερίδα και να ξαναλειτουργήσει ως συνεταιριστική οργάνωση".
   "Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και από ό,τι γνωρίζω θα έχει την υποστήριξη και επιχειρηματικών κύκλων της πόλης, έτσι ώστε να μπορέσει να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά της", υπογράμμισε ο Α. Νεφελούδης.