ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Η Εύα Θεοτοκάτου στον En Lefko 87.7

Η ραδιοφωνική οικογένεια του En Lefko 87.7 μεγαλώνει. Με την έναρξη της νέας ραδιοφωνικής περιόδου, πρόθεση του σταθμού είναι να ακούμε περισσότερη μουσική και να χορεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε, και προς αυτή την κατεύθυνση ήρθε η ώρα για την dj, τηλεοπτική παρουσιάστρια και πρωτίστως μουσική και ραδιοφωνική παραγωγό, Εύα Θεοτοκάτου.
Η Εύα, «γέννημα θρέμμα του ραδιοφώνου», έρχεται στον En Lefko να αναλάβει την καθημερινή ζώνη 20:00 - 22:00, ανάμεσα στα καθιερωμένα ραδιοφωνικά ραντεβού με τον Σάκη Τσιτομενέα και τον Γιώργο Μπακαλάκο.. (18:00 - 20:00 και 22:00 - 00:00, αντίστοιχα). Η εκπομπή της ξεκίνησε από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 και θα μεταδίδεται σε καθημερινή βάση από τους 87.7 στα FM, καθώς επίσης και από το site enlefko.fm.
Η εκπομπή του Νίκου Δρογώση μεταφέρεται φέτος σε διαφορετική καθημερινή ζώνη, η οποία θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες μαζί με το αναλυτικό ραδιοφωνικό μας πρόγραμμα.