ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Οι υποψήφιοι για τη διεύθυνση ειδήσεων στον ΣΚΑΪ

Ντόμινο αλλαγών στο Φάληρο μετά την απομάκρυνση Μαλέλη

«Ένα πρόσωπο που προαλείφεται για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων σε περίπτωση που ο Σταμάτης Μαλέλης πολιτευθεί ή αποχωρήσει, είναι ο Γιάννης Αδαμίδης» έγραφε το enimerosi24 τον περασμένο Απρίλιο με αφορμή τότε τις εξελίξεις για τη δημιουργία του ΣΚΑΙ 24… Ωστόσο, από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και κυρίως – το σημαντικότερο δηλαδή, έχει αλλάξει η διοίκηση του σταθμού.
Έτσι λοιπόν η αποχώρηση Μαλέλη από τη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης – θα σηματοδοτήσει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ντόμινο αλλαγών στο κανάλι, που αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να προσδιοριστεί το εύρος τους..
Παρόλα αυτά για τη θέση που χηρεύει ή πιο σωστά για το κομμάτι της ενημέρωσης λέγεται ότι «συγκρούονται» δύο γραμμές, οι οποίες εκφράζονται η μία από τον πρώην αρχισυντάκτη του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων Γιάννη Αδαμίδη και η άλλη από τον πρόσφατα βραβευμένο οικονομικό συντάκτη Νίκο Φιλιππίδη (φωτογραφία).
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες ορισμένες πλευρές υποστηρίζουν ότι προβάδισμα στην κούρσα για τη θέση του επικεφαλής της ενημέρωσης έχει ο δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ… που θεωρείται και το πουλέν του Μπάμπη Παπαδημητρίου. Όμως άλλες πηγές κάνουν λόγο ακόμη και για συγκατοίκηση. Ίδωμεν!
- από το enimerosi24.gr