ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Οι αλεξιπτωτιστές του Τύπου

Η ποιότητα δεν είναι αρρώστια
 
Αν ζούσαν σήμερα ο Χρήστος Λαμπράκης, ο Νάσος Μπότσης, ο Τζώρτζης Αθανασιάδης, η Ελένη Βλάχου, ο Κίτσος Τεγόπουλος, αλλά και οι «αθλητικοί» Γιώργος Γεωργαλάς, Κλεομένης Γεωργαλάς και Θανάσης Σέμπος, θα ξαναπέθαιναν από τη στενοχώρια τους. Οι λόγοι πολλοί. Για τα χάλια τών εφημερίδων που περιγράφαμε χθες. Για τις χαμηλές κυκλοφορίες. Για την περιορισμένη ποιότητά τους. Για τους αλεξιπτωτιστές τού Τύπου. Για το αβέβαιο μέλλον. Για τις εκπτώσεις στη δημοσιογραφική δεοντολογία. Για τα καταχρεωμένα εκδοτικά μαγαζιά. Για τα ολιγάριθμα δημοσιογραφικά επιτελεία που, αριθμητικά, δεν έχουν.. καμιά σχέση με εκείνα των παλιών ημερών. Τώρα οι συνθέσεις των επιτελείων μοιάζουν με προσωπικό ασφαλείας.
Στον ΔΟΛ ο Ψυχάρης τα τελευταία χρόνια κούρευε συνεχώς το προσωπικό, υψηλόβαθμο και μη. Έφτασε στο σημείο να κόψει και πένες-σύμβολα για το Συγκρότημα. Όπως τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον Γεωργουσόπουλο, τον Δανίκα. Παρόλα αυτά, η νέα ιδιοκτησία χρειάστηκε να κόψει και άλλους απ' όσους είχαν επιζήσει από τα ψυχαρικά πογκρόμ.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)