ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Επεισοδιακή η τράμπα Τζανάκη - Λάμψια

Από «ΤΑ ΝΕΑ του Αντώνη» στις κατηγορίες για «διαρροές στο ΕΘΝΟΣ»

Ο Παναγιώτης Λάμψιας επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, στον ΔΟΛ από τον οποίο είχε αποχωρήσει πριν από μια δεκαετία για να αναλάβει επιτελικό ρόλο στον Πήγασο. Ο Λάμψιας θα  καλύψει το κενό του Στέφανου Τζανάκη στη διεύθυνση σύνταξης των ΝΕΩΝ ο οποίος παραιτήθηκε πριν από δύο εβδομάδες και μάλιστα όπως μαθαίνουμε έχει συμφωνήσει να αναλάβει επιτελικό πόστο στον Πήγασο, πιθανότατα στο ΕΘΝΟΣ.
Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι η επεισοδιακή αποχώρηση του Στέφανου Τζανάκη (διαβάστε ΕΔΩ). Ήταν γνωστό ότι σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων στα ΝΕΑ δεν είχε δει με καθόλου θετικό μάτι την απόφαση του Σταύρου Ψυχάρη να αναλάβει την εφημερίδα ο Δημήτρης.. Μητρόπουλος για δύο λόγους. Πρώτον επειδή παρά την πολύχρονη παρουσία του στην εφημερίδα και παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μια οικογένεια με ιστορικούς δεσμούς με τον ΔΟΛ, ο Μητρόπουλος διατηρούσε πάντοτε ένα απόμακρο και «ακραία ελιτίστικο» (όπως χαρακτηριστικά λένε δημοσιογράφοι των ΝΕΩΝ) προφίλ απέναντι στους συναδέλφους του. Ένα στυλ που είναι εντελώς αντίθετο με το ρόλο του διευθυντή και απαιτεί συνεργασία, συνεννόηση και κατανόηση. Δεύτερον ήταν γνωστό όχι μόνο, εντός ΔΟΛ, αλλά και εκτός, ότι ο Μητρόπουλος ανέλαβε την ιστορική και βαριά καρέκλα της διεύθυνσης των ΝΕΩΝ εξαιτίας της αλλαγής της πολιτικής κατάστασης… Και που σηματοδοτούσε η πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά.

- διαβάστε τη συνέχεια στο enimerosi24 (ΕΔΩ)