ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Στον Κοντομηνά η SportDay

Tι γινεται με εξοφληση δεδουλευμένων, εθελουσία και... αξιολόγηση προσωπικού

Το πρώτο βήμα στην SportDay για τη μεταβολή στο ιδιοκτησιακό, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης με την επίσκεψη του διευθύνοντα συμβούλου του Alpha Δημήτρη Φουρλεμάδη στα γραφεία της εφημερίδας και τη συνάντησή του με τους εργαζόμενους. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, από τον επόμενο μήνα θα ομαλοποιηθεί και η μισθοδοσία για να πάψει έτσι η ταλαιπωρία του προσωπικού με τις πολύμηνες καθυστερήσεις στις πληρωμές.
Ο Φουρλεμάδης εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό διευθυντή της SportDay Γιώργο Δήμα, τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Τάσο Μπούρα και τον διευθυντή της εφημερίδας Γιώργο Χελάκη. Μίλησε ως γενικός διευθυντής του Ομίλου Κοντομηνά,.. εξαγγέλλοντας την απόφασή του να αποκτήσει (ο Όμιλος) την πλειοψηφία των μετοχών της SportDay και εκτιμώντας ότι έως το τέλος του μήνα ότι θα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση.
Από Φεβρουάριο θα καταβάλεται τακτικά κάθε μήνα ο μισθός και κάτι περισσότερο για να καλυφθούν σταδιακά οι οφειλές, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει τα ποσά των αναδρομικών. (διαβάστε τη συνέχεια στο harddog)