ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Αγγελιοφόρος και Close Up διακόπτουν την έκδοσή τους

Μοναχικά γραφεία. Μισοσβησμένα φώτα. Άδειες οθόνες. Ακίνητα πλήκτρα. Λέξεις και εικόνες χωρίς εισιτήριο για το χάρτινο ταξίδι έως τα μάτια του αναγνώστη. Μικρές αγγελίες χωρίς αγοραστές, ενοικιαστές ή απελπισμένους ανέργους. Ταμειακές μηχανές δίχως φωνή και ήχους από κέρματα. Τηλεφωνικές συσκευές χωρίς ψιθύρους, εντολές και συνεννοήσεις.  Στο διαδίκτυο αναβοσβήνουν δύο ξεχασμένες διαφημίσεις τραπεζών σε κίτρινο και κόκκινο φόντο.
Εδώ και μία εβδομάδα ο «Αγγελιοφόρος» έχει σφραγίσει την πιο θλιβερή πράξη της πολύχρονης ιστορίας του. Αριθμός φύλλου 4.913. Έτος 19ο. Εκδότης: Αλέξανδρος Κ. Μπακατσέλος. Οξύμωρο. Ίσως περίεργο, αλλά αληθινό. Οι εφημερίδες αναπνέουν χάρη σε δημοσιογράφους, σελιδοποιούς και τεχνικούς, αλλά θανατώνονται από τους εκδότες τους. Από τις 30 Δεκεμβρίου 2014 έχει εκκενώσει..
τη θέση που κατείχε επί 19 χρόνια στους πάγκους της Θεσσαλονίκης και στην «πασαρέλα» των περιπτέρων της Βόρειας Ελλάδας.
Στο διαδίκτυο η κινούμενη διαφήμιση αναβοσβήνει σε γαλάζιο φόντο και επαναλαμβάνει ρυθμικά: «Αγγελιοφόρος – Η δύναμη της ενημέρωσης στη βόρεια Ελλάδα». Οι διαφημίσεις κατεβαίνουν πάντα τελευταίες. Ακόμη και μετά τους τίτλους τέλους.
Η ημερήσια και η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας έχουν ανασταλεί επ΄ αόριστον, ενώ το lifestyle γυναικείο περιοδικό «Close Up», το πρώτο σε κυκλοφορία στη Βόρεια Ελλάδα, όπως αυτάρεσκα διαφημιζόταν, έχει διακόψει τη μηνιαία κυκλοφορία του. Στους τρεις ιστοτόπους της εταιρίας κείμενα, τίτλοι και φωτογραφίες αναδύουν οσμή μούχλας.
- από το agelioforum