ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Στραβελάκης: Με στηρίζουν οι μέτοχοι!..

Οι μέτοχοι το ξέρουν;

Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, Νίκος Στραβελάκης, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο περί παραίτησής του από τον τηλεοπτικό σταθμό, λόγω της επιστροφής της Ολγας Τρέμη σε επιτελικό ρόλο στο κανάλι και της «επιστράτευσης» του Νίκου Ευαγγελάτου σε ρόλο σχολιαστή και όχι μόνο.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το real.gr, o N. Στραβελάκης δήλωσε ότι δεν έχει υποβάλει παραίτηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σέβομαι τις θεσμικές διαδικασίες του καναλιού, παραμένω διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού και έχω την πλήρη στήριξη των μετόχων".
Ο Νίκος Στραβελάκης απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τα περί Νίκου Ευαγγελάτου κι επιστροφής της Ολγας Τρέμη σε ρόλο συμβούλου ειδήσεων και κεντρικής παρουσιάστριας του..
δελτίου αντίστοιχα, παραπέμπτοντας στις επίσημες ανακοινώσεις την προσεχή Δευτέρα: «Δεν είναι ο ρόλος μου να κάνω ανακοινώσεις ή σχόλια. Αναμείνατε έως τη Δευτέρα για τις τελικές αποφάσεις που θα ανακοινώσει το Διοικητικό Συμβούλιο του καναλιού».
ΥΓ Aυτό που ακουγόταν στους διαδρόμους του Mega τις τελευταίες ημέρες ήταν ότι «δενμπορεί να πας σε εκλογές μόνο με τον Στραβελάκη διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης και τον Πρετεντέρη ως σχολιαστή. Γιατί γκρινιάζει ο Νίκος που τον έθεσαν σε επιτροπεία οι μέτοχοι; Αφού ξέρει πως είναι μόνο προσωρινός διευθυντής...».