ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ φίλοι (δημοσιογράφοι) του Γ. Παπανδρέου...

...και ο Διονύσης Παναγιωτάκης του Action24

Στην επικείμενη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ευδιάκριτη είναι η παρουσία επώνυμων στελεχών των ΜΜΕ που ενισχύουν την κάθε πλευρά ξεχωριστά.
Ο Βενιζέλος διαθέτει την στήριξη του καναλιού Action24, ιδιοκτησίας του Διονύση Παναγιωτάκη, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό. Επίσης πολύτιμη είναι η συμβολή του πρώην τηλεοπτικού παρουσιαστή και πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, Αντώνη Λιάρου.
Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Παπανδρέου σε διαδικτυακό επίπεδο απολαμβάνει προνομιακής προβολής από τον ιστότοπο MATRIX 24, που τελεί υπό τον έλεγχο του «ορκισμένου.. παπανδρεϊκού» δημοσιογράφου, Νίκου Φελέκη.
Υπερ του Γ. Παπανδρέου εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες και άλλοι δημοσιογράφοι με τους οποίους ο πρώην πρωθυπουργός συνδέεται φιλικά εδώ και δεκαετίες, όπως ο Τάκης Μίχας, ενώ ο.. άνθρωπος που καθημερινά σηκώνει το βάρος της επικοινωνιακής διαχειρισης του κόμματός του  είναι ο στενός του συνεργάτης και υπεύθυνος Τύπου Γ. Ελενόπουλος. Εκτός αυτού πολλά μπλογκ και σάιτ στηρίζουν -άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο- το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών...  
- από ρεπορτάζ του Γ. Κατσιγιαννη στα Παραπολιτικά