ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Συγκέντρωση έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο

Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31) σήμερα Πέμπτη στις 17.00 σε ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος του γαλλικού λαού.
Η χθεσινή σφαγή στο Παρίσι με θύματα δημοσιογράφους της έκδοσης «Charlie-Hebdo», που έπεσαν νεκροί από σφαίρες φανατικών, έχει βυθίσει στο πένθος όχι μόνο τη δημοσιογραφική οικογένεια, αλλά και όλους τους πολίτες που είναι υπέρ της ανοικτής και δημοκρατικής κοινωνίας.
Στη χθεσινή συγκέντρωση του Εθνικού Συνδικάτου των Γάλλων Δημοσιογράφων SNJ-CGT διαβάστηκε και το ακόλουθο μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης το οποίο απέστειλε η ΕΣΗΕΑ:
«Συνάδελφοι του Συνδικάτου SNJ CGT οι Έλληνες δημοσιογράφοι από την Αθήνα ενώνουμε και..  
τη δική μας φωνή για τους αδικοχαμένους στην επίθεση της έκδοσης «Charlie-Hebdo» άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι επέλεξαν να αγνοήσουν απειλές και εκφοβισμούς υπηρετώντας την ελευθερία της έκφρασης και του Τύπου, και ζητούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η σφαγή των συναδέλφων της «Charlie-Hebdo» αφορά όλους τους δημοσιογράφους αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη».