ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

«Μαύρο» από τον Σκαρμούτσο στο παλιό αφεντικό του στο «Αλάτσι»

«Δεν θα τον ψηφίσω, τον Σταύρο Θεοδωράκη. Το λέω και είμαι κάθετος. Δεν έχω δει δείγματα, είναι πολύ νωρίς. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να το κάνει πιο νωρίς για να έχουμε δει δείγματα. Τώρα να πάω να ψηφίσω κάποιον που δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει, είναι τραγικό από τη μία. Από την άλλη και όλοι αυτοί που ήδη υπάρχουν δεν με αντιπροσωπεύουν». Αυτό είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ολα τρέλα» ο γνωστός μάγειρας με τα τατουάζ Δημήτρης Σκαρμούτσος.
«Με τον Σταύρο δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις τον τελευταίο χρόνο. Κάποια στιγμή όλα τα πράγματα που έχουν μια ωραία πορεία τελειώνουν. Ήθελα να κάνω εγώ κάτι άλλο, ο Σταύρος κάτι άλλο και χωρίσαμε», δήλωσε ο Σκαρμούτσος όταν ρωτήθηκε για τη διακοπή της συνεργασίας του με το εστιατόριο «Αλάτσι», που..
διατηρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά και για το ποιά είναι σήμερα η σχέση του με το παλιό αφεντικό του.
Στη συνέχεια ο μάγειρας Σκαρμούτσος μίλησε και για το lifestyle και την τηλεόραση, στην οποία μέχρι πριν λίγα χρόνια, πίστευε ότι δεν είχε θέση: «Όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση έγινε χαμός. Και πήρα τηλέφωνο το Γραφείο Τύπου του Mega να πω ότι θα βγω στην εκπομπή του Σταύρου και θα πω ότι ήμουν πρώην αλκοολικός και πρώην ναρκομανής. Και μου είπαν όχι, και μην το κάνεις, και αυτά τα πράγματα δεν λέγονται… Βγήκα και τα είπα και δεν έγινε και τίποτα. Πίστευες ποτέ ότι ένας τύπος, μάγειρας, με τατουάζ θα έβγαινε στην τηλεόραση; Είχα δει την Παπαρίζου κάποια στιγμή και με χαιρέτησε και δεν τη γνώρισα και ντράπηκα, γιατί εγώ δεν είχα ιδέα από lifestyle».