ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Με ποιον πανίσχυρο μιντιάρχη παίζει τένις τα πρωινά ο Στ. Θεοδωράκης;

O Σταύρος με πρώην εκδότες, δημοσιογράφους κλπ
Με το που ανακοίνωσε την ίδρυση της πολιτικής του κίνησης ο Σταύρος Θεοδωράκης άρχισαν και οι «αποκαλύψεις». Μία από αυτές είναι ότι ο πρώην δημοσιογράφος και νυν πολιτικός είναι στενός φίλος και παίζει τένις με πανίσχυρο επιχειρηματία των media. Οι δύο τους, λέει, συχνά πυκνά συναντιούνται, συνήθως τα πρωινά και διασταυρώνουν τις ρακέτες τους στα γήπεδα του τένις ενώ μετά την κοπιαστική γυμναστική τους χαλαρώνουν πίνοντας αναψυκτικά σε γνωστή λέσχη αντισφαίρισης.
Τώρα βέβαια που ο Σταύρος θεοδωράκης ίδρυσε το Ποτάμι και είναι αρχηγός πολιτικής κίνησης, είναι αμφίβολο αν  θα βρίσκει χρόνο να γυμνάζεται παίζοντας το αγαπημένο του σπορ. «Για τον Σταύρο όμως τίποτε δεν είναι δύσκολο και εαν θέλει, όλα μπορεί να τα καταφέρει» λένε..
άνθρωποι που τον γνωρίζουν...
Την πληροφορία για το τένις με τον μιντιάρχη την διαβάσαμε στην εφημερίδα Espresso η οποία μας πληροφορεί ότι ο τηλεπαρουσιαστής συνδέεται με στενή φιλία με τον Φώτη Μπόμπολα, γιο του πατριάρχη Γιώργου Μπόμπολα (mega, Εθνος , Ημερησία, Goal news, Sentra Fm κλπ). Οπως αναφέρει η Espresso, (ο όμιλος τελευταία τα έχει βάλει με τους Μπομπολαίους αλλά και τον Θεοδωράκη), δεν είναι τυχαίο ότι πριν από μια εβδομάδα όταν ο δημοσιογράφος προανήγγειλε την ίδρυση της πολιτικής του κίνησης για τις ευρωεκλογές το Mega-λο κανάλι του αφιέρωσε τεράστιο χρόνο προβολής που δεν παραχωρεί ούτε σε κόμματα που βρίσκονται εντός Βουλής.

Υ.Γ Πάντως το ΕΘΝΟΣ σήμερα δεν επιφύλαξε ιδιαίτερη μεταχείριση στην παρουσίαση της πολιτικής πλατφόρμας του Σταύρου θεοδωράκη. Ουτε πρώτοσέλιδο «χτύπημα» και μόλις μία εσωτερική σελίδα για το Ποτάμι. αντίθετα ΤΑ ΝΕΑ είχαν και πρωτοσέλιδο χτύπημα για τον Θεοδωράκη και δύο σελίδες αφιερωμένες στον Σταύρο και τους άλλους 30 πρωταγωνιστές με ανάλυση του Δημήτρη Μητρόπουλου.